A klímaszerelés Békéscsaba, Békés megye

 

A klímaszerelés előtt minden esetben a készülék kiválasztása előzi meg. Ez nem is olyan egyszerű feladat, ha megfelelő kapacitású és esztétikusan beszerelhető légkondicionáló berendezést szeretne. Munkáink során Békés megyében többszőr találkozunk rosszul méretezett, a helyiséghez képest túlságosan kis teljesítményű klímákkal, valamint a nem megfelelően megválasztott klíma típusból adódóan kevéssé esztétikusan beszerelt készülékekkel. Az ilyen jellegű problémák nem az anyagi korlátokra, hanem szinte mindig a tájékoztatás hiányára vezethetők vissza. Klima szerelés előtt mindenképp érdemes kikérni egy szakember véleményét!

Cégünknél a klímaszerelés előtti helyszíni felmérés ingyenes, Békéscsaba, illetve Békés megyén belül. Egy személyes találkozó keretében felmérjük, hogy melyik légkondicionáló készülék nyújtaná a legjobb megoldást Önnek. Sikeres ajánlattétel után a klíma beszerelés rövid határidővel megtörténik.

 

A klímaszerelés ára tartalmazza:

 

  • A klíma helyszínre szállítását, szerelési munkadíjat, anyagköltséget
  • Az elektromos vezetékek kialakítását a kültéri és beltéri egységek között, kültéri egység rögzítést, a beltéri egység felszerelését
  • A vezetékek nyomvonalának kialakítását, kábelcsatorna felszerelését, falba süllyesztett vezetékek esetén a falhornyok vésését
  • A szerelési anyagok beépítését, mely tartalmazza a szívó és nyomóoldali rézcsövet hőszigeteléssel, kültéri és beltéri egységet összekötő dupla szigetelésű betáp, és vezérlő vezetéket, kondenzvíz elvezető csővezetéket, szerelési anyagokat eltakaró fehér színű kábelcsatornát, egyéb rögzítő elemeket és kiegészítőket.
  • Szakszerű, tiszta munkavégzést minőségi szerszámokkal.
    A klímaszerelés folyamán HILTI fúrógéppel készítjük el a szükséges furatokat, fúrás közben nagy teljesítményű ipari porszívóval szívjuk el a keletkezett port, így a klímaszerelés minimális kosszal jár. A klímaszerelés végeztével magunk után feltakarítunk.
  • A felhasználót tájékoztatjuk a klíma helyes használatáról, a készülékhez kapott beüzemelési jegyzőkönyvet kitöltjük.
  • Munkánkat szakszerűen, a garanciális követelmények betartásával végezzük.